ich-zapfe

Hembränningsapparat, Destillationsapparat, Alambic - Koppar 1L


Artikelnummer NEW-7528

Tillverkare: ich-zapfe


* Inkl. Moms exkl. Leverans

Hembränningsapparat, Destillationsapparat, Alambic - Koppar 1L

Huvudkännetecken:

  • Elegant och högkvalitativ Alembic fortfarande gjord av koppar
  • Handgjord koppardestillationsapparat med en kapacitet på 1 liter
  • Utrustad med en kondensbehållare och en hjälm med svanhals, även den av koppar
  • Svetsade anslutningar säkerställer optimal stabilitet för lång livslängd
  • Perfekt för dem som söker ett visuellt tilltalande och hållbart destillationssystem
  • Tekniska data: Kapacitet 1 liter, kopplingar lödda, tjocklek 0,6 mm, färgbehandling ingår ej, materialet är koppar och mässingshandtag, vikt 0,3 kg, storlek H x L x B är 290 mm x 340 mm x 145 mm

Letar du efter en koppardestillation av hög kvalitet för att destillera dina favoritdrycker? Tänk på destillationsapparaten med en kapacitet på cirka 1 liter. Kopparkrukan, kondensbehållaren och hjälmen med svanhals är alla gjorda av koppar och handgjorda för optimal prestanda och livslängd.

Svetsade anslutningar säkerställer destillationskärlets stabilitet över tid. Alembic har fortfarande en elegant design som är både visuellt tilltalande och hållbar. Det är det perfekta valet för dem som vill njuta av sina drycker med stil, med ett system som kommer att hålla i många år framöver.

Föreställ dig tillfredsställelsen av att tillverka din egen sprit med denna 1-liters koppardestillationsapparat. Den handgjorda designen ger inte bara en hantverksmässig touch utan säkerställer också en robust och hållbar destillationsprocess. Förhöj din destilleringsupplevelse med denna visuellt fantastiska Alembic-destillation, som kombinerar elegans med funktionalitet.

De svetsade anslutningarna i denna destillationsapparat bidrar till dess exceptionella stabilitet och lovar en lång livslängd. Oavsett om du är en erfaren destillatör eller en passionerad hobbyist, är denna koppar fortfarande konstruerad för att uppfylla dina högsta förväntningar. Dess 0,6 mm tjocklek ökar dess motståndskraft och garanterar pålitlig prestanda vid varje användning.

Föreställ dig själv när du ägnar dig åt konsten att destillera med denna fint utformade kopparkruka. Kondensbehållaren och svanhalshjälmen förbättrar processens effektivitet, vilket säkerställer att varje droppe är ett bevis på kvaliteten och precisionen hos denna destillatör. Omfamna charmen med traditionella destillationstekniker med en modern touch.

Släpp loss din kreativitet genom att experimentera med olika spritdrycker, i vetskap om att denna destillationsapparat är designad för mångsidighet. Dess koppar- och mässingshandtag ger inte bara en touch av sofistikering utan säkerställer också ett bekvämt och säkert grepp. Den lätta designen, som bara väger 0,3 kg, gör den lätt att hantera och manövrera.

Fördjupa dig i de tekniska specifikationerna och förstå hantverket som ingår i denna Alembic-still. Fackföreningarna är noggrant lödda och betonar uppmärksamhet på detaljer. Frånvaron av färgbehandling bevarar den autentiska kopparestetiken och framhäver materialets naturliga skönhet.

Upplev glädjen i att tillverka små satser av dina favoritdrycker med denna 1-liters destillatör. Den kompakta storleken, som mäter 290 mm x 340 mm x 145 mm, gör den lämplig för både professionell och hemmabruk. Investera i en destillationsapparat som inte bara uppfyller dina krav utan överträffar dina förväntningar när det gäller kvalitet och design.

Är destillering lagligt?
I vissa länder ja, i andra inte. Olika länder har olika lagar, och vissa tillåter små mängder hemdestillation eller kräver en kommersiell licens. Det är kundens ansvar att informera sig om de lagar som gäller i deras land. Vårt företag tar inget ansvar för felaktig användning av våra stillbilder. Vårt företag tar inget ansvar.

Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.

Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare

Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.

Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.

Du kanske också är intresserad av: